zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Tuesday, 27 December 2011

Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


Assalam..Tadi akak Mia Liana ader komen post Sya yang tak lengkap..Thanks akak...=)...Lagi satu line lambat skit kat kampung nieyh....nak tekan pon payah...kawan pn ader komen..Banyak kene tegur...

Heheheh..sori akak....tme kasih komen sy ek???Blog ni pun tak sampai 1 bulan...Pepatah ape je la.... pun ade kate ''sy budak baru belajar..kalau salah tolong la jolokkan..ahaks..jangan jolok..mati tak pasal...TOLONG AJARKAN LA...=)....

So..korang nak join Contest yang ke berape pun sya tak taw...heheh...byk sangat....heheh..Juz KLIK the banner....

ataupun tekan link kat bawah ni



DONE akak..ader pape lagi???May be silap lagi kep...ahaks..=)..

Korang yang join ni nak taw ape syarat2 nyer???? ni sya amek....=)



-Terbuka kepada semua blogger.

-Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

-Sila copy coding segmen ini dan masukkan ke dalam entri tersebut

-War-warkan tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda.

-Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak.

-Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking.

-Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini.



Senang aje kan..ape lagi ramai2 serbu larh contest tuh...heheh..wasalam

3 comments:

  1. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-65 yang join... :)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal ..

    Niena singgah sini & follow .. =)

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding