zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Sunday, 3 June 2012

Segmen 1 Malaysia,1 Blogger,1 Generasi


Assalamualaikum..lame lak tak join ape segmen kan...*KRIK3....jadik nak amik kesempatan ni la nak join....kan3....hurm....first time sertai segmen yang tajuk nye patriotik...wahhh(excited terlebih)..ekekekeke..sees...first time...ase bangge ade belia macam nih..semangt kebangssan yang lebih..bguih...eden nak semangat agy pon tak leyh sgt..mude la...cm pucuk pisan...haktuih..(perasan)...tapi mmg sya tabik kat pemBuat segmen nih..thaks bro..


Ni pulak syarat2 nye...senang aje kan....


  1. Warga Negara Malaysia
  2. Mesti Follow blog , twitter dan like fanpage dia.Tipu dosa ...
  3. Buat satu entri dengan tajuk bloglist
  4. Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri tajuk bloglist
  5. Pastikan korang letak link ini dalam rung komen 
Ni pulak soalan tambahan taw..jawab janga tak jawab...kene ikhlas taw!!!!


1.Apa yang anda minat Dalam Blog saya dan cadangan untuk memperbaiki blog saya ?
2.Apakah sumbangan yang anda ingin curahkan kepada Negara kelak ?
3.Apakah Sikap Anda Dalam Persahabatan &Perhubungan ?
4.Apakah Benda Yang Awak Paling Sayang ?

ok...ni jawaban sya..maaf kalu tak puas aty...sory...hukhuk...

k..

1.Cadangan saya pada encik osem ialah letak la sebarang lagu yang instrumental supaya tenang si pembaca nak lawat..bagi sy la...em..yang encik osem boley baiki kan ialah tulisan yang menikut pointer nampak kurang kemas...tu jep..=)

2.InsyaAllah jika berkesempatan saya ingin menjadi seorang doktor pakar Respiretori..Dengan bidang ni.Ramai warga emas kite yang kurang dalam soal pernafasan...so saya akan berbakti kepada negara ngn bagi khidmat bakti yg tak berbeah bagi kepad ssiapa yang needed..InsyaAllah...Jika negara dalam peperangan ..InsyaAllah..sy tanpa segan silu turun padag..Peluang jihad depan mate kan...

3.Dalam persahabatan n hubungan..sya lbih senang bergaul dengan semua orang..sya tak nak bile kite da rapat ngn org tu dia akan menghancurkan harapan tu..tak nakkkk...tau cangat2...so...lebih baik kawan ngn sume org n ikhlas tanpa pilih kasih...

4.Bende yangpaling saya sayang ialah tafsir saya...ke mana2 saya pergi ayat Allah harus dibaca sebagai peringatan...Ini sampai akhirat taw...InsyaAllah...

ok tak mr.osem????hurm...ni la jawapan sy yang tak manchap...maaf...jadi sy da fulfill kriteria kan...thanks anjurkan segmen nih..luv it..cm karangan bm lak..ahakss...k la.....sape2 nak join..tafadhal...wasalam

Tarikh Mula & Tutup Segmen ini !

1 JUNE 2012 – 20 JUNE 2012 



No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding