zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Sunday, 3 June 2012

Segmen : Ain nak review blog korang

With tHe Name Of Allah The Most Compasinate n The Most Merciful..ok..Sya nak join satu lagi segmen yang nampak menarik nih...menarik2...Jap2...nih nak korang nak join klik kat cini...



cantik kan banner dye...SIWIITTTT gtuh...


Peraturan2 dye senang ajeh:-nihahhh...



  • Warganegara Malaysia
  • Menetap Di Malaysia
  • Wajib follow blog ni *akan diperiksa*
  • Wajib like fanpage ain *akan diperiksa*
  • Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni
  • Buat Satu Entry Bertajuk : "Segmen : Ain nak review blog korang"
  • Tagkan beberapa rakan blogger anda
  • Nak promote segmen ni pon x pe. Tapi x de hadiah bagi Top reffeal la =.=
  • Siap ? Hantarkan link entry ke komen. Link seperti => cikyayastory.blogspot.com diabaikan.
  • Tarikh Tamat pada 5 Jun 2012.
Senang je kan..korang sume join la...bezzz per.nak review tambah kenalan kan3....

6 comments:

  1. Trimas sudi join n puji banner..hehe

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama good luck ya, saya follow awak

    and

    jemput kamu join segmen saya, lucky 6 akan terima free gift

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. sila semak name anda

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-ain-nak-review.html

    ReplyDelete
  4. Membalas singgahan anda sambil follow :D
    http://airaamir.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding