zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Sunday, 3 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalam..byak sungguh contest mse cuti nih..camne la nak wat chemist bg abih..ahhaaaa...tapi dalam sume subject subjek yg paling sya minat  chemistry la...bez!!!!!serius....ok2 da cukup...

sya nak join segmen ni lak...korang nak join klik kat cni...SINI!!



ok..da tengok gambar kat atas kan???sempoi sungguh!!


ni pulak bilangan followers sya stakat nih:134


nAK Taw syarat2nye nih hah....



- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

senang je kan ape lagi join je la....


p/s:Sya tag sume pengunjung yang osem kat blog sya nih..join aje la..ape susah...



15 comments:

  1. Tq join.. miss z follower 136 amda :)

    ReplyDelete
  2. Nak jemput ALISYA boleh (^_*) ?

    Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  3. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama.. sudah follow..
    sudi2lah ke blog saya.. ^_^

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 157

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama!!
    done follow(162#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..


    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    nice blog; warna warni..
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  10. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  11. singgah sini dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

    http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding