zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Monday, 4 June 2012

Segmen: Trademark Blog Saya

Assalam..Malam ni sya nak join satu segmen..Tuan owner yang buat segmen ni menarik..ensem pon ensem jugakk...ahakkss..*gatal tahap cipan...Ni segmen yang terhad je taw jadi korang sertai la...Owner segmen ni bahasa dia..Fuhhh..MANTOPPP!!!berkias2 nak ajak sya masuk taw...ape2 pon thnks Mr.FR...swiitt jugak la...arap dapat jdik kawan Mr.FR...hahaha..okeyh2...teruskan agenda..Nak tengok banner dye takk..ni hahhh debbookkk....lu korang nak join klik kat cni




Ok Mr.FR...da siap pon letak banner yang CUN nih hahh..cantikk???

Korang nak tahu syarat2 nye ape...ni hahhhh...

- Follow Blog FR [ nanti FR follow blog korang balik]
- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
- Tajuk haruslah seperti berikut "Segmen: Trademark Blog Saya"
- Sertakan trademark anda di dalam entry contoh "Biasa itu diriku ,Luar biasa itu pilihanku" 
- Hantar link entri anda ke ruangan komen, Link entri BUKAN link BLOG, hantar di ruangan    
  komen entri ini sahaja.
- Lepas dah siap semua sila senyum selama 5-10 saat (^___^) Tak senyum tak boleh join!!  
  Sila jujur.
- Segmen ini tamat pabila jumlah penyertaan sebanyak 50-70 orang. 


TRADEMARK BLOG SAYA NI:

''IF NOBOBY IS PERFECT,I AM NOBODY''

saya dah senyum lebaqq dah mase tulis nih..ok3..da lepas blum syarat2 ni Mr.FR????

ok la..nak tdow ni..nantoookk cgt2..k la..jumpe lagi...i end my speech with tasbih kafarah n surah al-'as


6 comments:

  1. Assalamualaikum terima kasih join semoga dengan peluang ini digunakan lagi untuk menambahkan lagi ikatan kita sesama blogger , InsyAllah (^_^)

    -semoga sukses selalu di dalam blogging dan ikatan diantara 2 blog dapat diwujudkan ; ) -
    FarizReza.Com


    DAH FOLLOW BALIK (^_^)

    nice to mee you...hope dapat jadi rakan sejati ya ?? (^_^)

    ReplyDelete
  2. Mr.FR....oh...so sure..anytime je jadik kawan tu....bagtaw jep..^__^

    ReplyDelete
  3. woiyt!! mu amek trademark blog saper oowr????? sakit ngOh!!!

    ReplyDelete
  4. bkpe lop.....mana ad aku amik trademark sape2....

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding