zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Wednesday, 6 June 2012

Segment Add Followers

*Pembaharuan:SEGMEN ni jugak amik kire tentang camne korang promote segmen ni...



 Assalamualaikum..Hurm..arini tension pon tension..Nak wat segmen gune slide tapi 5 kali buat tak jadi2 jugak..huh..letak gambar la cukup..Keyh...Teruskan pada agenda..Hari ni sya nak sangat2 wat segment sebelum cuti berakhir..serius..Ni bukan ape..sejak masuk banyak segmen jeles lak rase..nak buat jugak..Hadiah mmg tersimpan rapat da...da buat awal2 preperation..ok2...nak tengok banner???hah.. tgok la...tak cntik senyap je..cantik bgtaw ok???ahhakksss...





Nak taw syarat2nye????ni hahhhh




Hurm Tajuk Segmen ni....SEGMENT ADD FOLLOWERS....ok???korang kalau tak nampak syarat2 tu bagitaw lagi..sya edit balik and baiki balikkkk...ok????korang jgn rsau nanty sya follow balikk..=)

Tag kawan korang n pastikan diorang tahu...sya akan check....oh...lagi satu segmen ni sya lanjutkan sampai 15 JUN okeyh???


Nak mase2 nye pulak.....ok...Ni...


ok sya nak bagitaw pulak adiah2 nye..Segmen ni tak tengok brape refferal korang tapi sebanyak mane kawan korang boley dapat melalui ni....

1.Top up RM5.


2.shawl(gmbr hiasan)


@
3.novel(gmbr hiasan)..*bia la sya tak minat pon...


Yang psty korang kene sebakan segmen ni merata2 tempat taw..tak cukup 50-80 segmen ni dibatalkan...ok?????hurm...ape lagi join la.....yeyyy..done!!!!!

K la..sebarang pertanyaan korang komen la...okeyh??????

k dengan lafaz yang mulia sya sudahi segmen ni dengan assalamualaikum..=)

27 comments:

  1. join :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-add-follower.html

    ReplyDelete
  2. hai mira join :)

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/06/segmen-add-follower.html

    ReplyDelete
  3. x nampak syarat la syaa.... :( nk join..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. im join :)

    http://echillme.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  6. Assalam Fariz Reza join (^_^) guna blog kedua ni
    http://blogremajaelit.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    pssttt...Fariz promote segmen awak ye (^_^) nnti posting tu saya dah secheduled malam esok kat bawah tu saya selitkan pasal segmen ni..hope dapat tolong awak...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya join segmen ni
    http://aziraldu.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  8. syaaaaaaaaaaaa!!!!


    http://qasehkuwardah.blogspot.com/2012/06/segmen-lagi-nak-muntah-boleh.html

    ReplyDelete
  9. joinnnnn

    http://www.mialiana.com/2012/06/segmen-add-followers.html

    ReplyDelete
  10. JOIN :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/segmen-add-followers.html

    ReplyDelete
  11. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  12. http://syahmimeon.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  13. http://ierameon.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  14. http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  15. ~wink~wink ziha join
    http://azihaismail.blogspot.com/2012/06/segmen-add-follower.html

    ReplyDelete
  16. done follow....n join segmen awok :)

    ReplyDelete
  17. done follow....n join segmen awok :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  18. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  19. Hana join jgk. :)

    http://hanawonnie.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  20. nak join :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    ReplyDelete
  21. http://loladelova.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    done!

    ReplyDelete
  22. http://missha-tulis.blogspot.com/2012/06/segmen-add-follower.html

    missha join :)

    ReplyDelete
  23. JOIN:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers.html

    FOLLOWER KE 193

    ReplyDelete
  24. Amirah memang tak letak fb share button ke? kalau Amirah letak, lagi senang nak promote segmen ni. :)

    ReplyDelete
  25. hai..cik nadiah da join..hope i'm LUCK.hehe.",

    http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-n-follow.html

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding