zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Wednesday, 24 October 2012

Segmen:Follow sampai pening

assalam


nampak gambar kat atas nun??

CLICK SINI kalau nak join....

-lame la tak join pape kn??

nak tmbh knln gak..tak kire followers..sikit or bnyk...tapi kawan paling pnting...moh le kite kawan sesama la deme...

k...



maaf kecik....xsmpat nak baiki...follower:209



Syarat :

1. Follow blog ini.
2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.
3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.
4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini.
5. Follow semua peserta segmen.

12 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen. link dah dimasukkan dalam senarai, nanti jemput jenguk peserta lain juga ye. Happy blogging. ^___^

    ReplyDelete
  2. salam. blogwalking sini.. salam perkenalan. jom g blog saya meh.. hehe =)

    ReplyDelete
  3. done sini. fllow back k. =)
    http://mizayumiko.blogspot.com...

    ReplyDelete
  4. salam...terjah sini dari segmen yg sama ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening-by-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
    MM datang melawat & follow dari segmen sama..#213

    Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


    Terima kasih! ^^,

    ReplyDelete
  6. follow sini..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. Askum,singgah follow dari segmen sama..

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  8. hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. ayu singgah dan folo ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. dr segmen sm..singgah nnti..

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. datang membalas kunjungan dan follow sini.... waa.. lagu hakikat bahagia..!!! best3...

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen :-)
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Dah follow Qaisara ya (#226)

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding