zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Monday, 26 November 2012

Segmen "I want doodle from Bieha"


Assalam readers..

 Nak kongsi satu segmen..

 Rugi kalau korang tak join..

 Korang just ikut this peraturan..

 simple..



 ikut syarat-syarat bawah nie:

* Follow blog Bieha.
* Like page Bieha (Hover "hover me" yang dekat atas and like!) Buat satu entry "Segmen "I want doodle from Bieha"
* Letak banner kat atas tue dan linkkan ke entry ni.
*Tag seberapa ramai orang yang korang nak dan pastikan mereka tahu *sunat Letak
*link ENTRY tu dekat comment entry nie SAHAJA (di shoutbox tidak akan diterima) Done~

hADIAH MENARIK TAW...

nak tahu???


Pemilihan pemenang berdasarkan:
-Top refferal: 2 pemenang \Ikut citarasa sendiri/
-Entry kreatif (bodek jangan tak bodek): 4 pemenang \Single doodle dengan 2 item tambahan/
-Random: 4 pemenang \Single doodle/

Lama dah tak join segmen ni

harap kali ni bieha tetap pilih kite sebab kite ni simple2 je

korang yang lain lak..join la..hadiah menarik..tak payah susah2 diri pn nak panjat pokok or nak terjun banggunan..

cukup taip je n join GA ..

Lagipun GA ni dapat jugak tambah kenalan kan...

mude lagi si pemilik blog tuh...

usha2 la..

last but not list

HOPE WILL WIN THIS

 <3

salam


1 comment:

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding