zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Tuesday, 4 December 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

Assalamualaikum readers..

-Sya nak update blog yang berkurun yang tak dijenguk.. Maaf BELOG yang tersayang..terpakse tinggalkan..TUISYEN Aje memanjang.bez tempat tu..cantikk.. first2 masuk dapat TEDDY da..wieehhiee

-Kali ni sya nk join satu GIVEAWAY.. da banyk kali masuk baru mng sekali..(bersyukur la sya)... ^.^

TAJUK GIVEAWAY KALI NI



Contest I Choose To Wear Hijab



*FIRST time masuk giveaway yang alaa2 islamik ni...serius.. *EXCITEDSAMBILLOMPAT2*

---->Tahniah kepada kak Salwa kerna dapat buat kontest sebegitu.. *oNE OF THE DAKWAH WAY*

Korang nak join???? 

Juz kilik kat link bawah gambar tu..

Pretty cool right???the banner =)


Gambar yang dipertaruhkan oleh sya:(sebabkan dia tak tentukan brape gmbr so sya letak 3)

~first nak mintak maf laa..tak smpat nak edit apa2 lnsung... yang ori je.. sibuk gn tuisyen.. maaf taw =)



 maf kepala agak senget



*class scener =='


Gambar kat bawah ni mase first2 dapat tafsir impian.. heppy gilew.. =)





Peraturan2???

1.Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
2.Letak gambar yang korang pertaruhkan 
3.Sila like, follow dan subscribe sponser hadiah 

Hadiah yang akan disponserkan agak lumayan..banyk..tak rugi kalau try


1st prize
RM50 +  Maxi skirt + Bawal plain + Review blog

2nd prize
RM30 + Maxi skirt + Review blog
3rd prize
RM20 + Bawal plain + Review blog

12 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang) + Review blog (untuk 3 pemenang)
Topup RM5 + review blog (untuk 4 pemenang)
Tudung/ shawl dari Butikpinkku (untuk 3 orang pemenang)
Tote bag (untuk 2 orang pemenang) 


Banyak kan...tak rugi kalau join dear bloggers... =)

Tarikh tutup: 7/ 12 /2012

thats all dear.. join it!..salam sayang

p/s: INGATLAH ! setitik peluh kaum hawa ni menitik kerana nak tutup auratnya.. di situ ada pahala.. senangnya wanita buat pahala.. proud to be musliiimahh!!

10 comments:

  1. cantek la kawan saya sorang nii ..heheeeee

    ReplyDelete
  2. Aku nak masuk arh!

    #Wakil-Kakak aku,, dua dua oam kkq aq nak hantar... sebab diorang cun..! HAHA~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh? tak kisah cun ke tak..sbb semua nikmat cntik or hidup milik ALLAH...cntik skjap j pn..mati nnty kain kapan gak.. =p..

      p/s:asalkan ko tak join da

      Delete
  3. comey ah misya lenim..berbelit2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..tdung tu hadiah dr kawan..pakai sebab nak appriciate dia je..snggup bg tudung tu..pakai mse jamuan raye je.. ape2 pn.. =)

      p/s:mula nngis kowt nak pkai tudung tu.. pendek pelikk je

      Delete
  4. comel dear ! gud luck :)
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  5. gud luck. kami lelaki. jadi tak ley join. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lpas ni wat contetst lelaki pakai jubah lak..ok ak??

      Delete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding