zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Wednesday, 26 December 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

Assalam readers.. nak join one kontesttt..

KLIK UNTUK JOIN

nak tahu syarat2 nye?

Kacang bin goreng jep ;)

  • Warganegara Malaysia.
  • WAJIB untuk follow blog Akma dan Yanie untuk mengetahui update tentang contest.
  • WAJIB follow, subscribe dan LIKE semua sponsor. Tolong bagi kerjasama!
ok..lepas korang dah like byk2 kt fb drg tuh.. jawab simple n unique questions ni ;-
1)Sejak bila berjinak dalam dunia blog ni?

Alhamdulillah sejak dari fom1 lagi..sekarang ni dah fom 4.. lame la jugak kan..tapi ni blog kedua.. Yang pertama punya dah di hack oleh somebody(geram!)

2)KENAPA BERBLOGGING?BEST TAK?

Alhamdulillah..tipu la kalau Sya kate tak best.. kalau tak best dah lame meringkuk blog ni..bi takde lansung update..tapi disebabkan syg la update sokmo =-) Blog ni merupakan cara simple untuk mendekatkan lagi untuk Sya sebagai pendaie ni untuk sampaikan ilmu..Sabda Rasulullah S.A.W

"Sampaikanlah dariku walaupun sepotong ayat - Balighu 'ani walau ayat "

So..sebagai pendaie ni..blog merupakan alternatif yang baik untuk menyebarkan dakwah islam.. ataupun menarik org bukan islam lebih mendalami islam =).. ingt lagi kate2 Akhi Khairul Naem

"Adik,blog ni sebagai medan tarbiyyah yang baik..jadi gunekan ia sebagai tempat untuk berdakwah..mmg bukan senang tapi kita dah mencuba untuk membawa islam dengan mudah " =)

okeyh?

3)Harapan pada blog pada masa kan datang?

In shaa ALLAH..JIka Allah permudahkan segalanya.. harapannye sgtlah tinggi setinggi EVEREST tuh.. nak jadikan blog ni sentiasa dilawati oleh2 saudara semuslim n jadikan blog ni lebih banyak bende yang bergune agar dapat diambil manfaat oleh semua yang mengunjungi blog ni..

FASTABIQ KHAIRAT

------> sELAGI aDE jALAN kItER jALAN

Akhirun kalam,Sya harap jawapan sya yang tak seberapa tu akan dipandang oleh mereke2.. =) stkt ni je coretan kali ni.. ,maaf kalau ade sebarang kesalahn n kekhilafan.. manusia kan nasia'..pelupa =)

dengn lafaz yang mulia ASSALAMUALAIKUM =0
mangsa tag:

Yani

No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding