zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Tuesday, 10 November 2015

Kawan?

ASSALAMUALAIKUM..

TAHU..ye aku dah lama abaikan kau kan..hahha..interesting dah setahun lebih tinggal..byk cerita aku rasa nk kongsi..macam2 senanye.. mostly bout kawan..tp aku sedih sgt akhir2 ni.. sebab apa..KAWAN..

KAWAN ni kita leh klasifikasikan sbg dua..kawan baik ataupun kawan jumpa dan pergi..tp dua dua akan dtg and pergi actually..but i dunno whre is my position..actually last night we had group diss. Bout thiniking skills..but one of my best friend,i thought kertas yg dia photostat tu dia nk bg kat aku n sorg lagi kawan aku..instead of that,dia bg lagi kat dua classmate ktrg and said 'ambillah kite photostat lebih'..pastu aku cm tgokkk dia ng sorg lagi my friend..n my friend tu ckp pastu ktrg nk tgok ape..then she easily said..laaa..kita kongsi la..tp at last aku lansung xleh baca pape..serius.. kalau aku tahu kau nk bg kat drg.. serius dulu aku photostat sendiri..

She acting like im better not to get that papers..look like im stupud and not functioning at all..seriously..please..if i did the same thing to u,u also will be upset right? But coz u r my friend,i just shut up and remain silent.. just watch all over yur dramas everyday ..its hurt actually

Ok thts all i think,pray fr me that she will know what shes doing.. ok bye peeps.. assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding