zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Thursday, 18 February 2016

Tiada lagi istilah kawan baik dalam hidup aku

Ok assalamualaykum..aku just nak kata Kawan Baik yg betul betul faham kita amattt susah nk cari..yang dhn kita susah senang..wallahi.. susah sgt weh.. Istilah tu jugk dr fom 3 aku dah xnk terima sebab sorg kawan aku ni.but bila masuk uia ni Allah temukan aku dgn 2 org hamba Allah ni..at first bila babang kata drg ni hanya kawan masa senang *bavang dpt baca org sikit..tpi xleh lawan aku la aku pandai baca lagi* Hehe.. aku mara bavang sebab kata cmtu kat kawan aku

Banyak kali bavang pesan

JANGAN RAPAT SANGAT DENGAN KAWAN

NANTI SYA YANG SEDIH NNGIS

but i ignored him.. and automatically i had experienced the worst things in my life

When i at the hospital and went back to hostel they just asking where was i.. and then i said i just comin back frm hosptl and then they asked if im ok..i said i am ok..and then they started to watch korea and all that..it is really frustating..

But Allah knows the best He shows me that I have another kinds of my friends yg kenal pun suddenly sebab roomates.. dulu awal awal..asal la bilik aku paling ramai kat mahallah ni..sumpah ahhh rasa annoying drg ramai ramai..but like i said before.. Allah always know the best!!! Really!!!! although they r not wif me during the short sem in CFS they really care bout me ecsp. ALYA AND LEEN ..ease bangga sikit korang!! Tinggal aku ng sanah kat cfs ni..sblm habis long sem tu aku penah kata kat sanah..camne aku nk hidup tanpa drg. Wallahi sedih

Sanah la teman jugak aku pi hospital balik kul 12  pagi lebih  walaupun dia sendiri demam dia teman jugak aku..wallahi korang.mana nk cari kawan cmni..sllu susah sng kita boleh hrpkan drg

Masa kat uia gombak jumpa drg balik tu the feeling lengkap itself ada dlm diri aku.. walaupun kami x sebilik

Always know and believe to God that He always knows the best!

assalamualaykum!!

No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding