zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Sunday, 11 December 2011

Hehehe..Tak De Kejer..Tulis Blog...

With The Name of ALLAH..The Most Gracious and The Most Merciful...


Sya hepi ari ni...banyak followers ari ni..Kepada korang..TQ VERY MUCH BCOZ FOLLOW ME!!!!

>Follow tu ikhlas taw....jgn tak ikhlas

>Sya pun taw korang memg baik sbb follow blog Sya yg tak sberape nieyh...without u all...blog sya tak bermaya ler....

>DON'T JUDGE A BLOG BY ITS FOLLOWERS TAW!!!INGAT!!!!

$$$$tAW sebab aper sya hepi sangat ari ni???sebab ader 6 orang online kat blog sya...bagi korang yang banyak followers mesti anggap sya leceh ka...sya taw korang msty beribu2 on9 kat blog korang....Nak wat cmne...sya excited la baru wat 8 ari blog ni..tapi ramai sambutan...heheheh~~~ngehhh33~~~nak wat cmne..korang mesty kater darat kan???sya tak kisah2...ape2 pom...thnks 4 join me...luv u all...<3..wsalam

3 comments:

  1. nak jadi pengomen pertame boleh ?hehehe,. follow sini tau,. :D

    ReplyDelete
  2. cik jiejah:tq ler!!!
    nur ezzati:tq....

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding