zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Tuesday, 20 December 2011

FaSaL bUdAk2 KeLas..Nak Tahu??JoM..

With the name of ALLAH..THE MOST GRACIOUS AND THE MOST MERCIFULLL... FIRST OF ALL.. SYA TAK TAW NAK UPDATE GNE BLOG NIEYH..JADI TETIBE DAPT IDEA NAK TULIS SAL KELAS......

OKEYH..YANG PERTAMA..KETUA KELAS YG TAK DISEGANI..IAITU

>mUHAMMAD HAFIZUL ASYRAAF

------>>>>>>korang raser dye smart tak?????huhu...yup..aku stuju...msty korang kbo tak smart kan...aku stuju...so pijo...sowy..kahkahkah...tapi ape2 pn tq jd ktua kelas yg smemgnye snyap antara FORM 3 ni...
Kalau korang nak taw dye ni mule2 masuk kelas sya pelik jugak...suke hisap pen???tak tau la...lapar kot????
ish3...tak sabar nak rehat paa.....

----------------------->>>>>>>>Muhammad Farhan Naim

dye ni style dia ''DIAN-DIAM,UBI BERISI''...Tengok jep tdo opmo dalam kelas..Tapi percubaan yer Pmr dulu pn dapat 9A taw!!!Hebat jugak..Hye Farhan..nak taw tak...Ramai peminat jugak ko ek...

---------->>>>Ni Ahmad Aslam

Dye ni orang panggil Tok Imam kelas kot...Bab ngafal N0.1..sbb tu I'DADI dye teror kali...tobakkk la..Yer dah awal2 bagitahu nak ambil subjek Thanawi taun dpan...ye minat bhase arab...Krang nak taw ngn yer Sya kene gosip..xtaw tau bkpe..Saper yg tau bagitau la...KKKK...cukup cter sal yer...ekg org kate sya mnat ye plak...

---------------->Ni Iqbal Hanif

Untuk pgtahuan korang yang bukan schoolmates Sya..dye ni bdak2 tak matched panggil ye Kim Bum...HANDsome sangat ke ya????Bagi aku tak pun..heheh~~~tak tau la korang cmne...

-------->>>>>Ni Megat Amirul

Dye ni baik jugak..senag nak gaul....tapi dye jgak sep stoner crew...Wlaupun yer gtuh...bdak2 f.2 ader mnat ye...budak2 je kan...tak taw bnde..yg hensem kate tak hnsem..yang tak hensem kate hensem..heheh...juz graw je...

----------->>>Ni ameer

Klau korang berminat kat dye tak ley kot...dye da brpunyer...Yg awek dye nieyh budak bilik Sya....Dye pandai ugak....Mase prcubaan samer ngn Sya dapat 8A 1B...Doakan kitorang sume dapat 9 A PMR 2011 ea...lagi 2 ari lagi...


---------->>>>>Saufi Amin

Walaupun korang tengok ye ni snyap je..tapi bijak tau..TERBAEKKKK kemahiran hidup...ffuuhh..cayaaa larrr!!!! teror dye...Mase nak pepse Percubaan PMR rmai budak prempuan mtak tolong dia suruh ajar.... ade ugak gosip Sya ngn ye..tapi tu tersilap ler....salah sya ugak....panggil2 dye....hheeee..sopi2...'asif jiddan2 ea...


---->>>>>Ni Zullll

dye ni Sya tak paham..kejap baik kejap playboy kejap tak de parasaan..kejap klako..papepon sya tetap enjoy ye dalam kelas sya..kepada zul..sya mtak maf lu ada salah silap...kan se group mse  IDEA KRAETIF tu

--->>>Ni penolong kelas Sya:::Raidah

Ye ni antara Best Student di skul sya..dia khatang ngat BI...dia la mentor sya ajar Bi..tq teacher...banyak dye ajar sya..Percubaan dye dapat 9A...pandai taw dye..sya pandai ugak..heheh(puji diri)..tapi dia antara sya suke kawan dalam kelas..kitaorg pn blakang2 jep


4 comments:

  1. ehemm.....aslam ?? wakakaka lawok ko kakak !!!

    ReplyDelete
  2. nebeng lah miesha,, aq KIMBUM.. haha.. bkpe q-bal ea,,dok2 ah,, -ainicute,,haha-

    ReplyDelete
  3. sikit jee sal pompuan asal???

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding