zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Wednesday, 21 December 2011

KaTa-KaTa TerAkHiR..yE Ke???


Bismillah...With The Great Name of Allah...Esok sya bakal amek reslut..korang tahu kan tarikh keramat bagi budak2 PMR 2011... sya pohon sangat2 sapa yang bacer ni..doa2kanlah sya dapat 9 a..kata2 tu doa..Ya Allah berikanlah Nur AMIRAH sYAHIRAH BINTI MOHD RUZI mendapat 9 A DALAM PMR 2011 yang keputusannya akan keluar esok..

Hurm korang doakan kan????hurm InsyaAllah...Terima kasih kepada kawan2 Sya yang ajar Sya tatkala Sya tak faham..Bersama Sya tatkala Sya sedih..Tersenyum tatkala Sya gembira..Aduihh..jiwang skit..heheh~~~

Dikesempatan ini sya ingin mengucapkan ribuan maaaafffff kepada sume kawan2 sya di Fb ke kat rumah or any other places...Sya sayang ngt korang...Ribuan..Jutaan..Berbillion...Bertrillion sya mtak maaafff sangat2...






Sya harap korang tengok la gambar kat bawah ni..Sya nak dengan hati yang ikhlas korang maafkan sya...atas korang..sya dah mtak maaf...Pandai2 la korang nilai...Rasulullah S.A.W pun maafkan umatnya..Aptah lagi kita hamba yang hina n lemah ni kan??so...'aasif jiddan jiddan ya ukhti..=)












korang raser patut tak gambar ni..MAAF OR SORRY OF 'AASIF OR MACAM2...kita ni manusia sehari2 msty kita wajib wat silap...kita bukan maksum...Macam Nabi ...kalu kita akan buat apa2 pun..KALAU KITA SALAH..WWAJIB ALAIKA MTA MAAF KAT ORANG tu....Ingat!!!!

Jadi sya rase tu je kot..sekali lagi kawan2 'aasif jiddan2..kk...gud luck tommorow...wasalam=)

No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding