zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Friday, 20 January 2012

Saya Pusing..Pusing Dengan SBP!!!

Assalam...Korang dah tengok gambar kat atas nun..Hati sya mule2 tak tenteram..Kawan Bilik Sya yang banyak songeh iaitu Koyan!!!Mengatakan sya dapat SBP...mULE2...Ayah bagitw pagi tu sya tak dapat MRSM...hati frusted gilew2... bayangkan sya mmg target gilew skul tu..alih2 tak dapat..sampai tak lalu nak makan pagi tadi,,ntah2 Koyan ni bagitaw yang sya dapat SBP..


terkejut Bangat dong..saper tak terkezzuutt???Klau dapat dekat Ganu boleh tahan tapi korang tengok la dapat SBPI Temerloh...Hulu siotttt lol...gane la hidoopp???Duk dalam utan..kawan ngn monyet la kot...suke tu mmg suke tapi sya je yang cendengg dari list down kawan2 yg hok dapat SBP...dUAN yer gok..dapat kat KEDAH....kteorg dua je dapat pelik sket dr org lain...

Tapi skul tu kire bagus result SPM 2010 N PMR 2011 skul tu..lagipun tu aliran AGAMA...huh...cmne nih????


hah...skul yang sya dapat offer tu mse PMR num 34 seluruh SBP....okey ke tak??? Bawah ye SMAP Labu..SBPI Batu Rakit..Skul Asiah n Yani dapat num #46...=)Skol Kinah #51..Skul Izyan #43(all grlz)

MAse SPM 2010...skul Sya(acececeh...awal kater skul or) boleh dikatake kan ok jugak la..num #19..top #20...hurm..se je masalah..hulu sanagt...huhu

Berat gak hati nak tnggal kawan2 yg disayangi...Especially bilik 9A...huhu...sdey glew..tnggal kak2 n adik2 bilik yg dah baik tuh...Kawan atas katil pom gtuh...Anis Amira..Raidah..Izyan..Aku ni kalau korang nak taw kene panggil Mak dalam budak bilik form 4 aku ni..gare2 tolong drg lnts jalan mse outing...swiiitt  time...Izyan to ak,,,Sebab lutut ye gogeh ekpon..nak tue kot..tapi muke..cutee  orr...heheh(puji dalam hina)...

kAwan2 kelas aku HUDA...MIMI..KINAH..YANI..MIZAN..IQA..IFFAH..QILAH..WANI.. ZATI..SU....macam2... aku sayang nak tinggal meje yg kiut miut tu...waaaa....31.1.2012 weih daftar..sedihhh mookkk...

Sya peningggggggggggggggg...korang tolong r bagi semangat or cadangan..huhuhu..tolong r... Sya pening... jadi....urh..malazzz nak cakap ag...kkk..salam sayang

3 comments:

  1. taniah dapat tawaran erk..
    lebyh baek pergy..
    peluang bukan datang selalu??
    fikir masa depan..^^
    support

    ReplyDelete
  2. tahlah......stayyyy jer misyaa oiiiiii !!! susah jer hidup nomad nih...ekekekek

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding