zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Saturday, 21 January 2012

Sedih SioT LUUUU...

k

Assalam..korang dah tengok kover novel kat atas nuh..Sya ni bukan jenis suke bace novel tapi novel ni terbukak plak hati nak bacer..korang taw keje skul tak sentuh..esk korang akan tngok sya jadi baik..takkan on9 n writing blog lol...nak study g kat umah spupu kat KL ..nak suh ye ajar biologi..huhu..pening...cikgu yang ajar tuh ajar straight BM...sya yang dah 9 tahu diaajar dalam BI science ni jadi blur...*plekkk kan*...
ouhh..lupekan...ble kawan2 kate tak paham cikgu ulang...ble tak paham lagi cikgu ulang..pas tu masih tak faham..alih2 cikgu kate gnih "lu nak faham bace la buku''...Ternganga kiotrg taw..kejut..tapi kawan2 kelas aku taun nih bising ket..drg marah...cian cikgu...maaf ckgu...jgn trase..

Novel tuh ayah sya beli mase pesta buku antarabangsa..beezzz jugak la..keluaran baru dari buku prima,,PRIMA la..sedih taw...soseh...soseh sya bace....kan beezzz sya ade zauj gtu nnti kan..doakan ek???acececeh..awal eyh nak kawin..tapi jodoh tu harus dicari jugak..dahla kaum cm sya ni makin brtmbah bergelen2 air pun kalah taw!!!!

Esok ingt nak g Suria KLCC nak beli buku rujukan kan kedai buku yg bsar kat stuh..harap2 sume buku rujukan ade..amiin..sian ayah nak bawak kete baynk kali...korang tahu ayah sya kene cadangan operate tangan sebab terlalu buat byk kerja..sya dengar tu dari mulut adik num 3 sya..LULUH N HANCUR hati sya dgr ayah jadi gtuh..sya tak nak ayah sakit....sya sayang gleeeww ke ayah..ayah...

tolong la jage kesihatan ayah...kakak sayang ayah..kalau doktor tu nak tangan kakak untuk ganti tangan ayah kakak akan bagi..asal ayah sihat dapat jaga adik2...sya sayang sangat ayah...Sya rapat ngt ng ayah banding ngn ummi...ayah slalu datang kalau sya sedih...ingt lg taun lps ayah slalu datang bagi semangt nk jawab PMR..walaupun hari pepse BI tu ayah kata ayah sibuk tapi ingatkan tu subject killer sya..ayah tetap mari bg dorongan...mase ari pepse tu boleh dikatakan tiap2 ari ayah datang..sayangnya ayah kat kakak...KAKAK sayang sangat ayah...ayah sumber inspirasi kakak..kalau korang nak taw brape byk ayah sya datang skul taun lepas tanye r kawan sya...drg pon jelez ayah sya slalu datang...

kakak cintakan ayah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KKK..I MUST STOP..IF NOT I WILL CRY ONE WHOLE NIGHT..SALAM SAYANG



No comments:

Post a Comment

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding