zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Friday, 3 February 2012

Sape Kater Haku Lupekan Korang???

Asslam..Hurm..Sya tengok video kat atas nun pon pening..BIRU semacam je..ish3...sje je bubuh...Lame tak tulis ni kan...heheh...dah tulis kat microsoft word tapi tak update2 pon..heheh...


Bile bukak fb Sya ni..Byk sungguh tomahan yang sya terime dari budak2 lame nih... sedih2..i say man!!!! Slah satu nyer....


Bacer ni!!!!




Hah..kOrang bacer kan.diorang halau sya!!!! Sedih waser... Tapi nak wat gane...yang aku sayang tuh..walaupun diorang benci aku..Aku tetap mmuuahhh diorang...heheh..cygnyerrr diorang ....syes...walaupun 3 taon je..tapi hidup ni penuh ngn Pelangi2 hidup yg warna-warni...kan3???sya pon nak tukar name blog sya ni..''Kau hadirkan pelangi''...Description ye..Tuhan hadirkan pelangi yang indah dan kicau burungyang menyanyikan kedamaian selepas hujan...Bez tak>>..heheh..Sya nak citer sket..sal kawan2 yang sya sayangi....<3 u...




1.Eun Jo


*This is my fwens yang rapat sbb ad kes..lame2 jadi kamceng..walaupun entry ye halau sya!!!!tapi sya taw ye sdih *perasan lajok had....heheh...kan mijah..bende2 jahat n baik sume sya n ye ni same2 taon lepas...tidur slalu samew2...Kalu Teacher Zalina msty kater JENAYAH!!!Tapi kami taw kami tak langgar syariah islam taw...Halalan Thoyibbah!!!kan3...Mijos???heheh..Ingat agy mse checking MPA's ari Jumaat tu ..susup sebalik langsir tw..tapi MPA tak cam mule2..pandai2 ler...tapi time baik mmg baik r..pebende masalah kami akan kongsi same2...Sehati Sejiwa...Sya n ye ni nakal2 sgt..Tapi bese r...kami nih mmg nakal..tapi baik sgt3...kan8???bereh r MPA marah pon..Tapi tu jiwa kami..Kanak2 kecil yang menyanyi lagu riang..ahakkss..Kan??


2.Huda Fikkkkrriyah


Huda ni KEKASIH PERUTKU...Sya panggil dye nih kekasih hati sya...Ye ni asal lapar je..mtak kat sya...Mentang2 loker sya ni manyak cgtt..Jadi ye pon merayu-rayu la konon..Sya tak cmpai aty lew..bg ler jugak!!Ye mmg baik sgt ng sya..Sayanggggggggg ngt ye...Ye dah kawan dari form 2 lg..mase sekelas sya ad geng taw..Name geng tak de...Ahli pon lebih 10 orang taw!!!~Haku..Mirah..Nisah..Huda..Syerah..Nisa..Timos..Alia..~manyak agy...hehehe


3.Anak2 kesayangan..(Kinah..anis..raidah..izyan..yani..ummi)..


Hehe..ramai kan sya branak???Ummi lahir 1/3...Anis 15/3..Sya 16/3..Anak2 sya lahir dulu sebelum sya kan???hebat tak???Sume anak2 sya sya sayang sgt2...Cmne Kucing sayang kat anak..Cam tu la sya sayng diorang..Camne ikan huruan makan anak...Cam tu la sya didik..Ahakksss...Diorang ni la tempat sya luah kasih sayang....


4...Sume budak smaasza...


Luvvvvvvv Korang...sape kater sya akan lupa korang..Korang la buah hati..Intan payung..Ucukkk..Sume korang taw!!!Wlaupun korang dah tak de...Kenangan takkan pudar taw!!!! You are the best..The coolest fwens i know(Justin Misya)...Ahaksss...Yelo...Denagar r...Sya SAYANGGG  korang taw....k la..salam sayang laker..muuahhh

2 comments:

  1. my gang !!! ohsemm ... bila la lagi nak buat jenayah yer..???? ekekeke :((((

    ReplyDelete
  2. hahah..emang tak ade perempuan sejahat aku..tapi yang lebih jahat byk!!!!

    ReplyDelete

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding