zaman Jepun dulu

zaman Jepun dulu
abang2 dan akak2 ALUMNI 2009 (alumni paling ohhhsome)

zaman maju daa ~~

zaman maju daa ~~
doakan kami STRAIGHT A'S SPM 2013 .AMIIN..(lebih2 lagi tuannye ni la)

Followers

Thursday, 19 April 2012

aBoUt My fWeNs..NAK KatE aWeSoMe Tu Tak la JuGAK..pEaCe!!

Curi gambar tasya jap...hihi

Assalam..With The Name of Allah The Most Compasinate and The Most Merciful..korang da tengok gambar kat atas nun kan...ni la kwan se pantun Sya..dia la beria suh tulis..jdi sya pon tulis la kan yo...bukan sebb ko je..lagi satu nak update blog usang ni hah..btaon2 tak update2..cian ucuk2 ni kan...hihi..tak pe...Lagi satu sya nak tunjuk gambar ni kat ABANG NIZAM...where is him???abg Nizam this is KoYo...pelanduk dua serupa abang Nizam..Sjibik...ncem ke dia ni???ntah la????Jawapan lain...???

Nak suh sya cte ke sal budak kecik ni>>>>ok...Name ye...Fakhrul Syazwan Zullkifli...Duduk kat Felda Lawin(betol tak yo???)Nak alamat jugak???nanti sape2 nak usha mamat ni mintak r alamat ni kat sya(ncem ke dia ni???)...No komen...Anak kedua dari keempat....ade kakak...adik pair(gurl n boy)cukup 2 pasang...kan3....

Lu sya nak cte sal ye ni banyak sangat..ye suke citer n citer n citer....byk yg sya dngr....Dia ni jugak merangkap pair pantun sya...mse jadi pair dia..YA ALLAH...Engkau saje la yg tahu...sape yg pair ng dia pas ni sya harap sabr dengan sikap dia....orang lain boley tak nak buat gtuh ek yo????tahan dengan sikap ko...hihi..peace!!!!

Dia ni rajin ngt baca buku n wat revision....jelezz pon ade jugak...uhuksss...tengok buku tuh..cam Gunung Everest da sya nampak....ish3...

Tapi ape2 pon sya boley la jugak jadikan dia sebagai uswatul hasanah kepada sya..betol tak yo???(paham ke...hahah)...dia sains tulen...sya sains tulen agama...dia baik ng sya..ad la sikap yg kurang skit..tapi tu tak yah nk viter la...kebaikkan je kite cietr..tu pon bukan untuk bagi dia riak..tapi sbgai pengajaran kat orang lain...lu kita bukak aib orang nanti Allah akan bukak 10 aib kita kat akhirat..nak ke????Nauzubillah hi min zalikh...

Dia selalu suh sya dengar lagu kat MP3 dia...tapi sya slalu tak nak...bukn tak sudi..tapi sya malu la...yo tu laki...sya ni pompuan...malu la...tu jawapan sya...boleh trima tak yo???

sya nak cter banyak ag tapi rleq lu,,,ni bru part one..nanti sya cte ag sal yo taw....k la...nak pergi Solat Sunat Dhuha lu...Jom......k la....Thnks yo 4 everything..salam...

2 comments:

Pak Ahmad menjadi posmen..
mencari surat habis digeledah..
kalau berani try r komen..
gerenti menyesal tak sudah2...

*kidding